Κανένας μόνος του! Καμιά μόνη της! Όλοι και όλες στην κινητοποίηση την Τετάρτη 1 Νοέμβρη στις 13:30 στα γραφεία της doValue

Να μην πλειστηριαστεί το σπίτι συναδέλφισσας

Το δάνειο της συναδέλφου έχει αγοραστεί από fund, τα γνωστά κοράκια και τώρα η εταιρεία doValue, δρομολογεί για λογαριασμό του fund, τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού. Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική κατοικία.

Η συναδέλφισσα, όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι, δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση στο εισόδημά μας τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν και ο κόσμος αδυνατεί να ανταποκριθεί, οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά και η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που άναψε το «πράσινο φως» στα funds να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς έστρωσαν το έδαφος στα διάφορα κοράκια, ώστε να μπορούν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια.

Όμως, ο συλλογικός αγώνας, η ενότητα και η αλληλεγγύη μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα! Πυκνά συχνά οι εργαζόμενοι, πανηγυρίζουμε νίκες ενάντια στους πλειστηριασμούς!

Το σωματείο είναι εδώ! Κανένας μόνος του!

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Να δώσουμε τη μάχη για να μη χαθεί το σπίτι της συναδέλφου μας!

Δίνουμε ραντεβού την Τετάρτη 1 Νοέμβρη στις 13:30 στα γραφεία της doValue

(Κύπρου 27 και Αρχιμήδους)

Ταύρος Στάση ΗΣΑΠ Καλλιθέας πίσω ακριβώς από τη Σιβιτανίδειο

Καλούμε φορείς και Σωματεία να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας.