ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ: Έφτασαν τα πρώτα μηνύματα για την αξιολόγηση – Σύσκεψη με θέμα την ατομική αξιολόγηση στις 27 Απρίλη στο 76ο Δ.Σ., στις 18:00

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

ξεκίνησε σήμερα η αποστολή των ενημερωτικών μηνυμάτων προς τους νεοδιόριστους συναδέλφους του 2020 και του 2021, από τη Διεύθυνση, με τα οποία τους γνωστοποιούνται τα ονόματα των αξιολογητών τους.

Κόπτεται τόσο πολύ το Υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει με την αξιολόγηση που ανέθεσε στις/στους συμβούλους γενικής αγωγής τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους της ειδικής αγωγής του 2020 και του 2021. Ταυτόχρονα, οι σύμβουλοι της ειδικής αγωγής θα αναλάβουν τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους ΕΕΠ και ΕΒΠ. 

Πρόκειται για παραβίαση της όποιας επιστημονικής και παιδαγωγικής αρχής που οι αξιολογήτριες και οι αξιολογητές το αποδέχονται σε όλες τις περιοχές της χώρας!  

Η μάχη ξεκίνησε και είμαστε αποφασισμένοι να την κερδίσουμε!

Μένουμε συσπειρωμένοι στο Σωματείο μας και συλλογικά εφαρμόζουμε τα βήματά μας:

  • Είμαστε σε επαφή με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και προχωράμε συλλογικά, κανείς και καμία μόνος/η!
  • Υπογράφουμε Απεργία – Αποχή, αν δεν το έχουμε κάνει.
  • Δεν ανεβάζουμε τίποτα στο Ψηφιακό Μητρώο, δεν αναρτούμε ηλεκτρονικό φάκελο. 
  • Δηλώνουμε στάση εργασίας, αν οριστεί παρακολούθηση διδασκαλίας. Οι περικοπές των στάσεων εργασίας θα καλυφθούν εξολοκλήρου από το σωματείο.
  • Συμμετέχουμε όλοι οι νεοδιόριστοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες που υπηρετούμε στις σχολικές μονάδες του Συλλόγου μας «Ο Παρθενώνας», σε σύσκεψη με θέμα την ατομική αξιολόγηση, την Πέμπτη 27 Απρίλη, στο 76ο Δ.Σ. (Κυκλώπων 6), στις 18:00, για να συζητήσουμε το πρόγραμμα δράσης, τη συλλογική μας στάση, να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις και τη στάση του κλάδου μέχρι τώρα και να συζητήσουμε απορίες και προβληματισμούς.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ – ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΜΑΘΗΤΩΝ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...