Μουσική Παράσταση Παρασκευή 10 Ιουνίου

pame

ΛΕΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 μ.μ.

 Στο Μπαράκι της Διδότου – Διδότου 3, Κολωνάκι (Στάση μετρό Πανεπιστήμιο)

 

Μια τυχαία συνάντηση αλλά κυρίως η κοινή μας αγάπη για το ελληνικό τραγούδι μας οδήγησαν στη δημιουργία μιας δίωρης ΄΄μουσικής διδασκαλίας΄΄. Μια παράσταση φτιαγμένη μέσα απ’ τις μικρές μας στιγμές, τις μνήμες, τα όνειρα, τις σκέψεις, τους προβληματισμούς, τα συναισθήματα, τις αλήθειες μας…τις μικρές μας ιστορίες.

Με φάρο το καλό ελληνικό τραγούδι, φτιάξαμε το δικό μας “πανηγύρι”, θέλοντας με τον όρο να υποδείξουμε τη μεγάλη μας χαρά από και προς αυτό και ταυτόχρονα την ανάγκη μας να πετύχουμε μια αμφίδρομη επικοινωνία με όσους θα βρεθούν κοντά μας. Τραγουδάμε όλα όσα αγαπήσαμε και όσα άντεξαν στον χρόνο, τραγούδια σημαντικών δημιουργών όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Μανώλης Χιώτης, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, ο Νικόλας Άσιμος αλλά και νεότερων, όπως ο Θανάσης Παπακωσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Νίκος Παπάζογλου, η Χαρούλα Αλεξίου κ.α.                                          Κάπως έτσι το ελληνικό έντεχνο συναντά το λαϊκό, το παραδοσιακό και το ρεμπέτικο τραγούδι σε μια ενδιαφέρουσα μουσική διαδρομή από το παρελθόν μέχρι το πρόσφατο παρόν μας».

 

Ο Νίκος Στάικος στα πλήκτρα, ο Ηλίας Πολυχρονιάδης στα κρουστά και στην κιθάρα και η Δήμητρα Γερολέμου στην ερμηνεία των τραγουδιών.

 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και οι τιμές των ποτών είναι διαμορφωμένες ως εξής :

Το πρώτο ποτό 8,00 ευρώ

τα επόμενα 6,00 ευρώ

μπύρα, κρασί / 4,00 ευρώ

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΝΟΜΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 6987552142

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...