ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ_Πέμπτη 8 Ιουνίου, στις 18:30, στο 76ο  Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Κυκλώπων 6, ΗΣΑΠ Πετραλώνων)

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Καλούμε όλα τα μέλη μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου, στις 18:30, στο 76ο  Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Στη Γενική Συνέλευση παίρνουν μέρος όλοι οι συνάδελφοι μέλη του Συλλόγου μας. Επισημαίνουμε ότι για ακόμη μια χρονιά, οι Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων πραγματοποιούνται χωρίς άδεια από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, απόρροια του ν.Χατζηδάκη που επιχειρεί να βάλει τα σωματεία και τη συνδικαλιστική δράση στο γύψο. Απαντάμε με συσπείρωση στο σωματείο μας και μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευσή μας!

Ημερήσια διάταξη:

ΘΕΜΑ 1ο :

Ενημέρωση και συζήτηση για όλα τα εκπαιδευτικά θέματα (αξιολόγηση, εργασιακά δικαιώματα εκπαιδευτικών, σχολική στέγη και ασφάλεια), ν. Χατζηδάκη.

ΘΕΜΑ 2ο :

Συζήτηση της Ημερήσιας Διάταξης της 92ης Γ.Σ. της ΔΟΕ

Αξιολόγηση

Πρόταση για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους Εκπαιδευτικούς

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος δεν έχουμε εκλογές αντιπροσώπων. Τον Σύλλογό μας θα αντιπροσωπεύσουν στην 92η Γ.Σ. της ΔΟΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Ιουνίου στην Αθήνα και είναι ανοιχτή για όλους τους συναδέλφους, οι αντιπρόσωποι που εκλέχτηκαν τον Μάη του 2022, γιατί έχουν διετή θητεία με βάση το καταστατικό της ΔΟΕ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ο κλάδος μας δίνει μια γενναία μάχη ενάντια στην αντιεκπαιδευτική και αντιπαιδαγωγική αξιολόγηση! Όλοι μαζί αντιπαλεύουμε τόσο την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας, όσο και την ατομική αξιολόγηση. Ο κοινός αγώνας και η οργανωμένη δράση απέτρεψαν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού PISA, τους εκπαιδευτικούς ομίλους, τους μέντορες και τους συντονιστές. Όλοι και όλες μέσα σε αντίξοες συνθήκες (επικίνδυνα κτίρια, ακατάλληλες σχολικές αίθουσες, υποχρηματοδοτούμενες σχολικές μονάδες, μεγάλα τμήματα κ.λπ.) παλεύουμε για την ολόπλευρη μόρφωση των μαθητών και των μαθητριών μας.

Η αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική θα ενταθεί το επόμενο διάστημα. Δεν περιμένουμε σωτήρες ούτε εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σε κυβερνητικές εναλλαγές, γιατί ξέρουμε ότι οι κυβερνήσεις που εναλλάσσονται είναι αντιλαϊκές αφού ακολουθούν πιστά τις κατευθύνσεις ΕΕ, ΟΟΣΑ και τις εντολές του κεφαλαίου. Η ελπίδα βρίσκεται στη συσπείρωσή μας στα Σωματεία μας και στην οργάνωση και μαζική συμμετοχή μας στους  αγώνες που έρχονται!  Έχουμε πείρα, ξέρουμε ότι τίποτα δε χαρίστηκε, όλα κατακτήθηκαν με σκληρούς αγώνες. Συμμετέχουμε στη Συνέλευση του Συλλόγου μας, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε αποφάσεις μπροστά στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μας.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για μόρφωση, δουλειά και ζωή με δικαιώματα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...