Ούτε σκέψη να δοθεί η Ελευσίνα για ορμητήριο πολέμου των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ!

Όλοι στην Ελευσίνα, Τετάρτη 25 Οκτώβρη, στις 7:30μ.μ στην πλατεία Ευμολπιδών (απέναντι από τα Goody’s)

Μετά την αποστολή των φρεγατών στην Ανατολική Μεσόγειο και την ενεργοποίηση της βάσης της Σούδας, τώρα η κυβέρνηση είναι έτοιμη και για το επόμενο βήμα και συγκεκριμένα να δώσει και την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, όπου αναμένεται οι Αμερικανοί να μετασταθμεύσουν δεκάδες αεροσκάφη τους, υποστηρικτικά μεταγωγικά, ιπτάμενα τάνκερ, ένα πραγματικό ορμητήριο πολέμου για τη Μέση Ανατολή. Αυτό καθώς την ίδια ώρα η βάση της Σούδας φέρεται να έχει “φρακάρει” από τον συνωστισμό μεταγωγικών, κατασκοπευτικών και άλλων αεροπλάνων. Ούτε σκέψη να δοθεί η Ελευσίνα για ορμητήριο πολέμου των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ!

Δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει η Ελλάδα ορμητήριο πολεμικών δολοφονικών σχεδίων, ούτε στόχος αντιποίνων. Οι ματωμένες μπίζνες οικονομικών συμφερόντων και οι ανταγωνισμοί τους για το μοίρασμα της πίτας δεν έχουν καμία σχέση με τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού.

Η εμπλοκή της χώρας μας στα πολεμικά σχέδια συνοδεύεται από την αύξηση των στρατιωτικών δαπανών και εξοπλιστικών προγραμμάτων και την ένταση της λιτότητας και της ακρίβειας για τους εργαζόμενους και το λαό που πληρώνουν διπλά τη συμμετοχή αυτή.

Η κυβέρνηση αντί να  αναγνωρίζει και να συμβάλει στη δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους, που είναι η μόνη ειρηνική διέξοδος, αναλαμβάνει πολύ βαριές ευθύνες, συμμετέχοντας ακόμα πιο ενεργά στο μακελειό των λαών της Μέσης Ανατολής.

• Καμία σκέψη για παραχώρηση της βάσης της Ελευσίνας (112 Πτέρυγα Μάχης )  στους Αμερικανονατοϊκούς σχεδιασμούς.
  • Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα “Ψαρά”. Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
  • Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ».  Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού.
  • Έξω ο Αμερικανικανονατοϊκός στόλος από την Ανατολική Μεσόγειο
  • Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ – έξω οι αμερικανικές βάσεις από την Ελλάδα
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Ενιαίο ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος.
  • Δε θα πληρώνουν οι λαοί τις πολεμικές εκστρατείες του κεφαλαίου – όχι στην ακρίβεια, ακύρωση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αυξήσεις στους μισθούς.

Λεωφορεία για τη συγκέντρωση της Τετάρτης στην Ελευσίνα

Εργατικά συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι και η ΟΒΣΑ θα αναχωρήσουν στις 6 μ.μ. από πλατεία Καραΐσκάκη.

Ακόμη λεωφορεία δρομολογούνται από:

2ο διαμέρισμα Αθήνας

• 5.45 μ.μ. Παγκράτι – Υμηττού (συντριβάνι)
  • 6 μ.μ. Υμηττού (Οπελ)
  • 6.15 μ.μ. Μετρό Νέου Κόσμου

4ο διαμέρισμα Αθήνας

• 6 μ.μ. Μετρό Σεπόλια (οδός Αντιγόνης)
  • 6.15 μ.μ. πλατεία Πέτρουλα (οδός Λένορμαν)

7ο διαμέρισμα

• 6 μ.μ. Κηφισίας και Λαρίσης
  • 6.15 μ.μ. Λεωφ. Αλεξάνδρας – Μετρό Αμπελόκηπων
  • 6.15 μ.μ. Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Γκύζη