Όλοι στο συλλαλητήριο για το έγκλημα των Τεμπών την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 17:30, στο Σύνταγμα

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Παρθενώνας», στηρίζει τοΣύλλογο Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών  καθώς  και τον πολύμηνο αγώνα  τους και συμμετέχει στην κινητοποίηση που καλεί, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 17:30,  στο Σύνταγμα.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δε θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το έγκλημα στο οποίο έχασαν τις

ζωές τους 57 άνθρωποι!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.

«Ο σύλλογος πληγέντων του δυστυχήματος των Τεμπών καλεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 στην πλατεία Συντάγματος εμπρός από το κοινοβούλιο, τα μέλη, τους φίλους και όλους τους πολίτες που θέλουν να συμπαρασταθούν, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για την απαξίωση που υφίσταται, εδώ και εννέα μήνες, το στυγερό έγκλημα της δολοφονίας των Τεμπών, από όλους τους φορείς.

Στο τόσο αυταπόδειχτο έγκλημα, στο τόσο ομολογημένο έγκλημα, η απαξίωση του συμβάντος που συγκλόνισε την Ελλάδα και των ποινικών ευθυνών που παραμένουν ακόμα χαμηλά και σε κατηγορητήριο και σε πρόσωπα, σημαίνει ένα πράγμα: ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ.


Περιμένουμε από όλα τα κόμματα της Βουλής, να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα, για να οδηγηθούν στο ειδικό δικαστήριο. Οι υπηρέτες του λαού στο κοινοβούλιο να πράξουν το αυτονόητο, μην αφήνοντας αλλά συμφέροντα να τους επηρεάσουν και μην αφήνοντας την ατιμωρησία να νικήσει έναντι του δικαίου και της αλήθειας. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...