Δελτίο Τύπου από την κινητοποίηση στη doValue

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Παρθενώνας» πραγματοποίησε κινητοποίηση στα γραφεία της doValue προκειμένου να μη δρομολογηθεί διαδικασία ηλεκτρονικού πλειστηριασμού για την πρώτη και μοναδική κατοικία συναδέλφισσάς μας. Το δάνειο της συναδέλφισσας έχει αγοραστεί από fund, τα γνωστά κοράκια και τη διαχείριση του δανείου, καθώς και τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού έχει αναλάβει για λογαριασμό του fund η εταιρεία doValue.

Όλοι και όλες μαζί, Σωματείο, συναδέλφισσες και συνάδελφοι, εκπρόσωποι φορέων και Ομοσπονδιών από κοινού με τη συναδέλφισσα, μια γροθιά, βρεθήκαμε έξω από το κτίριο της  doValue και τη στηρίξαμε στον δίκαιο αγώνα της να σώσει το σπίτι της και βρεθήκαμε στο πλευρό της στη διαδικασία διαπραγμάτευσης των όρων του δανείου της.

Η συνάντηση κατέληξε στη δέσμευση της εταιρίας ότι δε θα προχωρήσει σε καμία διαδικασία δρομολόγησης ηλεκτρονικού πλειστηριασμού του σπιτιού και θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες διακανονισμός που να αντιστοιχεί στις δυνατότητες και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η συναδέλφισσα.

Χιλιάδες εργαζόμενοι δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση στο εισόδημά μας τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν και κόσμος αδυνατεί να ανταποκριθεί, οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά και η τελευταία απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου, έστρωσαν το έδαφος στα διάφορα κοράκια, ώστε να μπορούν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια.

Ο συλλογικός αγώνας, η ενότητα και η αλληλεγγύη έφεραν αποτέλεσμα! Ο Σύλλογός μας θα είναι στο πλευρό της συναδέλφισσας και το επόμενο διάστημα και θα παρακολουθεί τη διαδικασία του διακανονισμού. Θα προχωρήσουμε σε όσες κινητοποιήσεις και συζητήσεις χρειαστεί μέχρι να εξασφαλιστεί η καλύτερη συμφωνία για τη συναδέλφισσά μας.

Κανένας μόνος! Καμιά μόνη!

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! Το σωματείο η δύναμή μας!

Καλούμε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα με παρόμοια προβλήματα να απευθυνθεί θαρρετά στο Σύλλογό μας (στα τηλ του Δ.Σ.).

Είμαστε οι πολλοί κι έχουμε δίκιο, είναι λίγοι κι έχουν άδικο! Δεν θα μας φοβίσουν!

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που έδωσαν τη μάχη για να μη χαθεί το σπίτι της συναδέλφισσας, καθώς και τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσές μας από άλλα σωματεία της Αθήνας, που βρέθηκαν στο πλευρό μας.