Ανακοίνωση για συνέλευση 7/12/2016

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου : Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας στο 3ο Δ.Σ. Ταύρου

Η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 9.00 π.μ. στο 3ο Δ.Σ. Ταύρου (Κλειούς και Χρ.Σμύρνης, κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ Ταύρου).

Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους να εκτιμήσουν την κρισιμότητα της περιόδου και να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική μας Συνέλευση. Οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα είναι πολύ σημαντικές για την οργάνωση του κινήματος και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας γι’ αυτό η συμμετοχή όλων των συναδέλφων είναι απαραίτητη.

Πρέπει  να πούμε τη γνώμη μας, πρέπει  να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους συναδέλφους και τους εργαζόμενους! Η ημέρα της Γ.Σ. ας μην είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες! Ας την κάνουμε μια μέρα για να μιλήσουμε για όσα συμβαίνουν στο σχολείο, στην εργασία, στην κοινωνία, για όσα μας φοβίζουν, να μοιραστούμε προβληματισμούς, να πάρουμε δύναμη από τη συλλογικότητά μας, να πάρουμε αποφάσεις που θα πραγματοποιήσουμε μαζί!

Για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης έχει εξασφαλιστεί άδεια μιας ημέρας για τα μέλη του Συλλόγου. Μέλη του συλλόγου θεωρούνται όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε σχολεία του συλλόγου μας με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (μόνιμοι, αναπληρωτές κρατικού προϋπολογισμού – ΕΣΠΑ – ΠΔΕ, ωρομίσθιοι, αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ ή ΠΥΣΔΕ, μεταταγμένοι, αναπληρωτές ΑΜΩ στις ΔΥΕΠ) και θα συμμετάσχουν στην τακτική  Γ.Σ. του συλλόγου και δεν θα παρουσιαστούν στο σχολείο τους για να κάνουν μάθημα.

Όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να είναι μέλη του συλλόγου, παρακαλούνται να μας ενημερώσουν μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και την ημέρα της συνέλευσης θα πρέπει να εργαστούν κανονικά.

Μετά τη διεξαγωγή της Γ.Σ. θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου  και Ε.Ε. του Συλλόγου μας για τη χρονιά 2016 – 2017 (από τις 2 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ.). Για τη συμμετοχή στις εκλογές απαραίτητη είναι η αστυνομική ταυτότητα ή το βιβλιάριο υγείας. Τελευταία ημερομηνία κατάθεσης ψηφοδελτίων ορίζεται η Κυριακή 4 Δεκέμβρη. Τα ψηφοδέλτια θα αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου.

Πρόγραμμα της Γ.Σ.

Α. Εκλογή προεδρείου και εφορευτικών επιτροπών

Β. Ενημέρωση αντιπροσώπων της 85ης Γ.Σ. της ΔΟΕ

Γ. Οικονομικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου – ψηφοφορία για την έγκρισή του

Δ. Απολογισμός πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου

Ε. Τοποθετήσεις για τα πεπραγμένα του Δ.Σ., το διεκδικητικό πλαίσιο, το πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου και προτάσεις για τη συνδικαλιστική χρονιά 2016 -17

ΣΤ. Δευτερολογία της προέδρου του Δ.Σ.

Ζ. Ψηφοφορίες για τα πεπραγμένα του Δ.Σ. και των προτάσεων για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά

Ένωσε τη γροθιά σου με του διπλανού σου

για να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει!

Μην αφήνεις κανέναν να αποφασίζει

για σένα, χωρίς εσένα!

Η δύναμή μας είναι η συλλογικότητα, ο Σύλλογος.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ!