Να διορθωθούν εδώ και τώρα τα λάθη στον ΟΠΣΥΔ!

Κανένας κόπος και καμία θυσία των αναπληρωτ(ρι)ών εκπαιδευτικών δε θα πάει χαμένη εξαιτίας ενός ψηφιακού λάθους!

Τις τελευταίες μέρες συναντώνται πάρα πολλά παραδείγματα συναδέλφων αναπληρωτ(ρι)ών εκπαιδευτικών που βλέπουν στον πίνακα του ΟΠΣΥΔ λάθος καταχωρίσεις ή και πολλές φορές μη καταχωρίσεις των δικαιολογητικών που έχουν επισυνάψει και που πρέπει να φαίνονται για τη μοριοδότηση στους πίνακες του ΑΣΕΠ.

Την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ έκανε σημαία της το περιβόητο «ψηφιακό κράτος», φαίνεται για άλλη μια φορά η επί τοις πράγμασι αναποτελεσμάτικότητά τους. Η ανακοίνωση αυτή γράφεται λίγες μόνο ώρες από την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων όπου τα σχολεία αδυνατούσαν για ώρες να κληρώσουν τα θέματα για τις ενδοσχολικές εξετάσεις των μαθητριών και των μαθητών στα Λύκεια. Παίζουν με την αγωνία χιλιάδων εκπαιδευτικών και μαθητ(ρι)ών.

Μέσα σε όλη αυτή την αγωνία των αναπληρωτ(ρι)ών εκπαιδευτικών έρχεται να προστεθεί και η ειρωνία ή στην καλύτερη το αλαλούμ από διευθύνσεις εκπαίδευσης και Υπουργείο σχετικά με τις ευθύνες για τη διόρθωση των λαθών και των παραλείψεων.

Φτάνει πια! Οι εκπαιδευτικοί απαιτούν το λογικό!

Μόνιμοι μαζικοί διορισμοί τώρα – μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και την προϋπηρεσία– πλήρη δικαιώματα στους αναπληρωτές. Όχι στο προσοντολόγιο και σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ.

Να καταχωρηθούν σωστά από το κράτος όλα αυτά τα δικαιολογητικά που έχουν επισυνάψει για να μπορούν να είναι στις λίστες του ΑΣΕΠ.

Καμία συναδέλφισσα και κανένας συνάδελφος να μην αδικηθεί λόγω λάθους της πλατφόρμας ή του Υπουργείου!

Καλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να ενημερώσουν άμεσα το σωματείο για τυχόν παραλείψεις και προβλήματα.

Καλούμε τη ΔΟΕ να πάρει θέση για το ζήτημα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...