Σχετικά με τη συμπλήρωση του My School και τις συνεδριάσεις των συλλόγων διδασκόντων

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλες και όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία.

Σχετικά με ανακοίνωση – εντολή του My School που βασίζεται σε εγκύκλιο του Υπουργείου και καλεί σε συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων και συμπλήρωση στοιχείων του από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, επισημαίνουμε τα εξής:

• Η συμπλήρωση του My School δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνεται με παραβίαση στοιχειωδών εργασιακών δικαιωμάτων και βασικών αρχών λειτουργίας του σχολείου. Σε κάθε περίπτωση συμπληρώνονται τα στοιχεία που μπορούν να συμπληρωθούν. Δεν παραβιάζουμε για κανένα λόγο το πλαίσιο δημοκρατικής λειτουργίας του Συλλόγου Διδασκόντων.

• Παραθέτουμε σχέδιο πρακτικού για τις συνεδριάσεις των συλλόγων διδασκόντων της 3ης Σεπτεμβρίου.
Σχέδιο πρακτικού Συλλόγου Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ……………………………………… Δημοτικού Σχολείου συνεδρίασε σήμερα 3/9/2018 και διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει στην κατανομή και την ανάθεση ωρών επειδή δεν είναι παρόν το αναγκαίο προσωπικό και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι υπηρεσιακές μεταβολές.

Παρακαλούμε πολύ να ενημερωθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί των σχολείων πριν από τις συνεδριάσεις. Καλούμε κάθε συνάδελφο και κάθε συναδέλφισσα, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, να επικοινωνήσει με τα μέλη του Δ.Σ..

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...