Πέμπτη 1 Ιούνη: Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 86η ΓΣ της ΔΟΕ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Η τακτική γενική μας συνέλευση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Ιούνη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου (Κλειούς και Χρ. Σμύρνης) στις 9.00΄ π.μ. Στη συνέλευση οφείλουμε να είμαστε όλοι και όλες παρόντες και παρούσες, αφού εκείνη την ημέρα έχουμε άδεια από τη Διεύθυνση για το συγκεκριμένο λόγο. Η συνέλευση γίνεται για να μεταφέρουν οι αντιπρόσωποί μας, που θα εκλεγούν αμέσως μετά τη συνέλευση, τις αποφάσεις του συλλόγου στη γενική συνέλευση της ΔΟΕ, που θα γίνει από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη συνέλευση και θα διαρκέσει από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5.30΄ το απόγευμα.
Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους να προσέλθουν έγκαιρα με βάση το πρόγραμμα (9.00΄ π.μ.) ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σωστά και στην ώρα τους και να μην μεταφέρουμε το πρόβλημα της αργοπορίας στη διαδικασία των αρχαιρεσιών όπου συνήθως παρατηρείται συνωστισμός κατά την έναρξη.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενη ανακοίνωση, μέλη του συλλόγου θεωρούνται οι οικονομικά τακτοποιημένοι συνάδελφοι. Οι συνάδελφοι που δεν έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους και όσοι έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να είναι μέλη του συλλόγου, Θα πρέπει να παρουσιαστούν κανονικά στο σχολείο τους.
Παρακαλούνται οι αποσπασμένοι συνάδελφοι, οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι να τακτοποιήσουν τη συνδρομή τους τη μέρα της συνέλευσης ή κάποια άλλη μέρα, ύστερα από συνεννόηση με κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. για να θεωρούνται μέλη του συλλόγου, αλλιώς θα πρέπει εκείνη την ημέρα να βρίσκονται στο σχολείο τους.
Ημερήσια Διάταξη Γενικής Συνέλευσης:
• Εκλογή Προεδρείου και Εφορευτικής Επιτροπής
• Τοποθετήσεις για τα πεπραγμένα του ΔΣ της ΔΟΕ και προτάσεις για την 86η Γ.Σ. της ΔΟΕ
• Ψηφοφορίες για την έγκριση των πεπραγμένων του ΔΣ της ΔΟΕ και των προτάσεων προς την 84η Γ.Σ. της ΔΟΕ
• Ψηφίσματα
• 2 μ.μ. – 5.30 μ.μ.: Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων

Για τη συμμετοχή στις εκλογές οι συνάδελφοι είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι στο Σύλλογο. Υπενθυμίζουμε ότι τελευταία ημερομηνία κατάθεσης ψηφοδελτίων έχει η οριστεί η 29η Μάη, ημέρα Δευτέρα.

Συναδέλφισσες, -οι,
Η παρουσία και η συμμετοχή μας στις συλλογικές διαδικασίες είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη, προκειμένου να μπορέσουμε να συζητήσουμε για όσα συμβαίνουν στο σχολείο, στην εργασία, στην κοινωνία, να μοιραστούμε προβληματισμούς, να πάρουμε δύναμη από τη συλλογικότητά μας, να πάρουμε αποφάσεις που θα πραγματοποιήσουμε όλες και όλοι μαζί!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...