Παρακράτηση της συνδρομής για το συνδικαλιστικό έτος 2015-16

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

 

Η ετήσια συνδρομή στο Σύλλογο για το συνδικαλιστικό έτος 2016-2017:

για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς, τους αποσπασμένους και τους μεταταγμένους είναι 30 ευρώ

για τους αναπληρωτές πλήρους ωραρίου είναι 15 ευρώ και

για τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου είναι 7 ευρώ.

 

Η παρακράτηση για τους μόνιμους συναδέλφους θα γίνει σε τρεις (3) ισόποσες δόσεις των 10 ευρώ από τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο (6 δεκαπενθήμερα από 5€), σε καθέναν από τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που είναι μέλη του συλλόγου μας. Από το ποσό αυτό, τα 24€ αποδίδονται στη ΔΟΕ για να αναγνωρίζεται ο Σύλλογος ως μέλος της και ως οικονομικά τακτοποιημένος σύλλογος που μπορεί να συμμετάσχει σε όλες τις διαδικασίες της ΔΟΕ (κινητοποιήσεις, απεργίες, Ολομέλειες Προέδρων της χώρας, Γενικές Συνελεύσεις της ΔΟΕ, συνδικαλιστική κάλυψη κλπ ) και τα 6€ παραμένουν στο Σύλλογο. Τα ποσά δε διαχωρίζονται αλλά αποτελούν ενιαίο ποσό συνδρομής.  Ωστόσο ο σύλλογος έχει πάρει σαφή θέση και απαιτεί από τη ΔΟΕ να μειώσει ακόμα πιο δραστικά  τo ποσό της συνδρομής, στη λογική της αναπροσαρμογής των οικονομικών της.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι μέλη του συλλόγου θεωρούνται όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε σχολεία του συλλόγου μας και θα συμμετάσχουν στην τακτική -με άδεια- Γ.Σ. του συλλόγου την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και δεν θα παρουσιαστούν στο σχολείο τους για να κάνουν μάθημα.

 

 Όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να είναι μέλη του συλλόγου, παρακαλούνται να αποστείλουν σχετική δήλωσή τους στο μειλ του συλλόγου, μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, ώστε να μην τους γίνει η παρακράτηση της συνδρομής.

 

Τα μέλη του συλλόγου συμμετέχουν με άδεια στις τακτικές Γ.Σ. που πραγματοποιούνται συνήθως Δεκέμβρη και Μάιο κάθε έτους. Σε διαφορετική περίπτωση, στις 7 Δεκεμβρίου και στη συνέλευση του Μαΐου θα πρέπει να εργαστούν κανονικά.

 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, ο σύλλογος δεσμεύεται να λυθεί άμεσα.

 

Διευκρινήσεις:  1.    Από τους συναδέλφους του Ταύρου ζητείται να συμπληρώσουν μια υπεύθυνη δήλωση ότι συμφωνούν να τους παρακρατηθεί η συνδρομή για το συνδικαλιστικό έτος 2016 – 2017 (επισυνάπτεται).

2. Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι, οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι θα πληρώσουν τη μισή συνδρομή που τους αναλογεί την ημέρα της συνέλευσης και την υπόλοιπη στη συνέλευση του Μαΐου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...