Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ» ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1-3 ώρες για τις περιπτώσεις που οι αξιολογητές προχωράνε σε κλείσιμο των προπαρασκευαστικών ενημερωτικών συναντήσεων για την αξιολόγηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ» προκηρύσσει επιπλέον Στάσεις Εργασίας 1 ή 2 ή 3  ώρες , στο ωράριο κάθε συναδέλφου, σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας των Σχολείων και συγκεκριμένα μεταξύ 8:00  και 17:30, και καλύπτει όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στα Σχολεία ευθύνης του Συλλόγου μας, ενάντια στις διαδικασίες της ατομικής αξιολόγησης που αφορούν στην προπαρασκευαστική συνάντηση με τους αξιολογητές (Σύμβουλος και Διευθυντής/ντρια ή Προϊσταμένη/νος), από την Τρίτη 19 Μαρτίου και μέχρι να επαναπροκηρυχθεί η Απεργία – Αποχή από τον Σύλλογό μας.

Οι συγκεκριμένες Στάσεις Εργασίας, για όσους συναδέλφους/ισσες χρειαστεί να τις αξιοποιήσουν, θα καλύπτονται οικονομικά από τον Σύλλογό μας, όπως και οι Στάσεις Εργασίας από τη διαδικασία της παρακολούθησης διδασκαλίας που συνεχίζουν να ισχύουν. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ενημερώνουν άμεσα το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Οι αποφάσεις της ΔΟΕ για 3ωρες στάσεις εργασίας από την ζωντανή παρακολούθηση του μαθήματος (Σύμβουλος και Διευθυντής/ντρια ή Προϊσταμένη), που για τον Σύλλογό μας, συγκεκριμενοποιούμε κάθε μήνα από 1-3 ώρες, είναι σε πλήρη ισχύ. Δεν έχει γίνει έως τώρα δικαστική προσφυγή.  Οι στάσεις αυτές είναιγια να μην πραγματοποιηθούν όσες παρακολουθήσεις διδασκαλίας οριστούν.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, αν κάποιος/α αξιολογητής/τρια (Σύμβουλος ή Διευθυντής/ντρια ή Προϊσταμένη) σας καλέσει σε προπαρασκευαστική συνάντηση για την αξιολόγηση, ενημερώνετε αμέσως το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και δηλώνετε Στάση Εργασίας την ημέρα και ώρα/ες που ορίστηκε η συνάντηση. Αν συνεχίσει και σας ορίσει διδασκαλία, ενημερώνετε πάλι το Δ.Σ. και δηλώνετε ξανά στάση εργασίας την ημέρα και ώρα/ες που σας όρισε διδασκαλία.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνείτε με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!