Σύσκεψη νεοδιόριστων με θέμα την ατομική αξιολόγηση, την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, στις 18:30,  στο 76ο Δημοτικό Σχολείο. Συζητάμε το πρόγραμμα δράσης, τη συλλογική μας στάση, ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις και τη στάση του κλάδου μέχρι τώρα και λύνουμε απορίες και προβληματισμούς

Το υπουργείο Παιδείας και οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την ατομική αξιολόγηση των νεοδιόριστων συναδελφισσών και συναδέλφων του 2021, στέλνοντας ενημερωτικά μηνύματα προκειμένου να συνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και να δηλώσουν τα στοιχεία τους.

Η μάχη ξεκίνησε και είμαστε αποφασισμένοι να την κερδίσουμε!

Μένουμε συσπειρωμένοι στο Σωματείο μας και συλλογικά εφαρμόζουμε τα βήματά μας:

• Είμαστε σε επαφή με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και προχωράμε συλλογικά, κανείς μόνος και καμία μόνη!
  • Υπογράφουμε Απεργία – Αποχή, αν δεν το έχουμε κάνει.
  • Δεν ανεβάζουμε τίποτα στο Ψηφιακό Μητρώο, δεν αναρτούμε ηλεκτρονικό φάκελο.
  • Δηλώνουμε στάση εργασίας, αν οριστεί παρακολούθηση διδασκαλίας. Οι περικοπές των στάσεων εργασίας θα καλυφθούν εξολοκλήρου από το σωματείο.
  • Συμμετέχουμε όλοι οι νεοδιόριστοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες που υπηρετούμε στις σχολικές μονάδες του Συλλόγου μας «Ο Παρθενώνας», σε σύσκεψη με θέμα την ατομική αξιολόγηση, την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, στις 18:30,  στο 76ο Δ.Σ. (Κυκλώπων 6), για να συζητήσουμε το πρόγραμμα δράσης, τη συλλογική μας στάση, να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις και τη στάση του κλάδου μέχρι τώρα και να συζητήσουμε απορίες και προβληματισμούς.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ – ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΜΑΘΗΤΩΝ