Σχετικά με το μήνυμα του ΠΥΣΠΕ Δ’ Αθήνας προς τους νεοδιόριστους συναδέλφους

Το ΠΥΣΠΕ της Δ’ Αθήνας ξεκίνησε σήμερα να στέλνει τα πρώτα μηνύματα στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που διορίστηκαν το 2021, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αξιολόγησής τους!

Η μάχη συνεχίζεται!

  • Υπογράφουμε (αν δεν το έχουμε κάνει ήδη) μαζικά το ειδικό έντυπο για «Απεργία – Αποχή» από όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα που σχετίζονται με την ατομική αξιολόγηση.

Η απεργία – αποχή της Δ.Ο.Ε. καλύπτει σε όλες τις φάσεις τους συναδέλφους από όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα που σχετίζονται με την ατομική αξιολόγηση όπως από τη συνάντηση με τον αξιολογητή, την υπογραφή συμβολαίου, την ενημέρωση του ατομικού μας φακέλου  στην Ψηφιακή Πλατφόρμα, την κατάθεση έκθεσης ατομικής αυτοαξιολόγησης κλπ. 

  • Δεν εισερχόμαστε για εγγραφή στο Ψηφιακό Μητρώο και δεν αναρτούμε ηλεκτρονικό φάκελο.
  • Δεν απαντάμε στο μήνυμα που μας ήρθε από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην ειδική πλατφόρμα αξιολόγησης, διότι έτσι ενεργοποιείται η ατομική “αξιολογική” διαδικασία, δίνονται τα στοιχεία μας στον αξιολογητή  και το πιθανότερο είναι να δεχτούμε άμεσα μήνυμα από αυτόν που υποτίθεται μας καθοδηγεί για τα “βήματα”, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία.
  • Το επόμενο διάστημα ο/η αξιολογητής θα καλέσουν σε συνάντηση με mail ή τηλεφωνικά. Δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στην απεργία- αποχή από την ατομική αξιολόγηση με δήλωση που έχει κατατεθεί στο πρωτόκολλο του σχολείου μας και δεν πηγαίνουμε στη συνάντηση.
  • Σας καλούμε να ενημερώνετε τον Σύλλογο είτε με email είτε επικοινωνώντας με τα μέλη του ΔΣ, όταν η/ο αξιολογητής επικοινωνήσει με το σχολείο σας, με τους ίδιους, με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό μήνυμα, viber, τηλέφωνο κλπ.) ή αν ενημερώσει ότι θα έρθει στο σχολείο σας για μια πρώτη συνάντηση.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το ΠΥΣΠΕ Δ’ Αθήνας την ίδια στιγμή που στέλνει μηνύματα για να ξεκινήσει η αξιολόγηση, αδυνατεί να προσφέρει λύση στο μαθητή του 2ου Δημοτικού Ταύρου που εξακολουθεί να μένει χωρίς Σχολικό Νοσηλευτή! Περισσεύει το θράσος της Διεύθυνσης Δ’ Αθήνας και των συντονιστών-τριών, όταν αδιαφορούν για την υγεία και το δικαίωμα στη μόρφωση των μαθητών μας, όταν αφήνουν σχολεία με κενές θέσεις, όταν δεν ασχολούνται με τις ιδιαίτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κάθε Σχολική Μονάδα σε παιδαγωγικά ζητήματα, να ενδιαφέρονται μόνο να τρέξουν την αξιολόγηση!!!

Ψηλά το κεφάλι! Έχουμε τη δύναμη να τα καταφέρουμε! Συσπειρωμένοι στο σωματείο μας συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το Σχολείο που αξίζει στους μαθητές και τις μαθήτριές μας!!! Εμείς έχουμε το δίκιο και θα τα καταφέρουμε!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...