Στάσεις εργασίας από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Παρθενώνας» ενάντια στην ατομική αξιολόγηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.«Ο Παρθενώνας», στα πλαίσια του αγώνα που δίνουμε με τους συναδέλφους μας σε κάθε σχολείο του σωματείου μας ενάντια στην αξιολόγηση – κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών κηρύσσει από την Τρίτη 9 Μαΐου ως και την Τετάρτη 31 Μαΐου, 1 ή 2 ή 3  ώρες στάσεις εργασίας στο ωράριο κάθε συναδέλφου, σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας των σχολείων και συγκεκριμένα μεταξύ 8:00  και 17:30, και καλύπτει όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στα σχολεία ευθύνης του Συλλόγου μας.

Οι στάσεις κηρύσσονται στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της Υ.Α. 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1- 2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της».

Θυμίζουμε ότι η απεργία – αποχή της Δ.Ο.Ε. και της ΠΟΣΕΕΠΕΑ καλύπτουν σε όλες τις φάσεις τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες από όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα που σχετίζονται με την ατομική αξιολόγηση όπως από τη συνάντηση με τον αξιολογητή, την υπογραφή συμβολαίου, την ενημέρωση του ατομικού φακέλου  στην Ψηφιακή Πλατφόρμα, την κατάθεση έκθεσης ατομικής αυτοαξιολόγησης κ.λπ.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...