Κινητοποίηση την Τρίτη 4 Απριλίου στις 14:00 στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας για την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων

ΤΡΙΤΗ, 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 14.00

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΔΕ ΚΑΙ ΔΠΕ Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η μάχη κατά της αξιολόγησης συνεχίζεται και ήδη μετρά σημαντικές νίκες καθώς, στις περιοχές που ξεκίνησε η διαδικασία, η πλειοψηφία των νεοδιόριστων συναδέλφων συντάσσεται με τις αποφάσεις του κλάδου συμμετέχοντας στην απεργία-αποχή και στις στάσεις εργασίας της Ομοσπονδίας. Οι απειλές και ο εκφοβισμός από τα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας και την Κυβέρνηση δεν έχουν «πιάσει τόπο». Η κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών, που επιτάσσει η πολιτική κατεύθυνση ΕΕ – ΟΟΣΑ  και υπηρετούν κυβερνήσεις, κόμματα του κεφαλαίου, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Όπως αποδεικνύεται και από τους πρόσφατους μεγάλους αγώνες η οργανωμένη δράση και η συλλογική μας στάση είναι το ισχυρότερο όπλο μας απέναντι στην Κυβέρνηση την τωρινή αλλά και αυτές που θα έρθουν. Η εποχή του «πάμε κι όπου βγει»  έχει  περάσει ανεπιστρεπτί. Μέσα από τα σωματεία μας συνεχίζουμε τις δράσεις κατά της Αξιολόγησης, δίνουμε απάντηση σε όσους επιχειρούν να ρίξουν την ευθύνη στην πλάτη μας για να κρύψουν τη δική τους για την τραγική κατάσταση στα σχολεία.

Συνεχίζουμε μαχητικά, οργανωμένα και μαζικά! Υπογράφουμε μαζικά, όσοι ακόμα δεν το έχουμε κάνει, τη δήλωση συμμετοχής στην απεργία – αποχή από την Ατομική Αξιολόγηση, ενημερώνουμε το ΔΣ αν επικοινωνήσει μαζί μας αξιολογητής και συμμετέχουμε στις στάσεις εργασίας για να μην μπει αξιολογητής στις τάξεις μας!

Το δίκιο είναι με το μέρος μας και η νίκη δική μας και των μαθητών μας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...