Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΙΕΠ για εισαγωγική επιμόρφωση

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, χαιρετίζει τους χιλιάδες κόσμου που συμμετείχαν στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας τους, στο Σύνταγμα για το διαχρονικό και διαρκές έγκλημα στα Τέμπη. Καταγγέλλουμε το γεγονός ότι για μια ακόμα φορά η διαδήλωση χτυπήθηκε με χημικά.

Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους και πρωτίστως τους νεοδιόριστους στην Παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 6/3 στις 14:00 στο ΙΕΠ, Αν. Τσόχα 36, ενάντια στην εισαγωγική επιμόρφωση των νεοδιόριστων που παραβιάζει κάθε έννοια της παιδαγωγικής επιστήμης και των εργασιακών κατακτήσεων.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων/-ισσών, η ΔΟΕ έχει κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού κύκλου όπως επίσης και επιπλέον στάση εργασίας που καλύπτει το ολοήμερο και διευρυμένου ωραρίου ολοήμερο (14:00 – 17:30).

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΔΟΕ εδώ