Νέα κινητοποίηση στη doValue

Όλοι και όλες στη κινητοποίηση την Τετάρτη 10 Γενάρη στις 10:00 στα γραφεία της doValue

Έπειτα από την προηγούμενη κινητοποίηση στα γραφεία της doValue την 1η Νοέμβρη 2023, η εταιρία απάντησε στη συναδέλφισσα και της γνωστοποίησε τους νέους όρους που προτείνει για τον διακανονισμό του δανείου της. Οι όροι κρίνονται μη ικανοποιητικοί και κοροϊδία απέναντι σε κάθε δανειολήπτη που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του από τα κοράκια των τραπεζών! Προχωράμε σε νέα κινητοποίηση αύριο, Τετάρτη 10 Γενάρη στις 10:00 το πρωί έξω από τα γραφεία της  doValue.

Το δάνειο της συναδέλφου έχει αγοραστεί από fund, τα γνωστά κοράκια και τώρα η εταιρεία doValue, δρομολογεί για λογαριασμό του fund, τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης των όρων αποπληρωμής του δανείου και του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού αν οι όροι δεν ικανοποιηθούν. Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική κατοικία.

Η συναδέλφισσα, όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι, δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση στο εισόδημά μας τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν και ο κόσμος αδυνατεί να ανταποκριθεί, οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά και η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που άναψε το «πράσινο φως» στα funds να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς έστρωσαν το έδαφος στα διάφορα κοράκια, ώστε να μπορούν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια. Παλεύουμε και διεκδικούμε να συμφωνηθούν όροι αποπληρωμής του δανείου της πρώτης και μοναδικής κατοικίας που θα αντιστοιχούν στις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες και όχι όροι εξοντωτικοί που θα οδηγήσουν στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό

Όμως, ο συλλογικός αγώνας, η ενότητα και η αλληλεγγύη μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα! Πυκνά συχνά οι εργαζόμενοι, πανηγυρίζουμε νίκες ενάντια στους πλειστηριασμούς!

Δίνουμε ραντεβού την Τετάρτη 10 Γενάρη στις 10:00 στα γραφεία της doValue

(Κύπρου 27 και Αρχιμήδους)

 Ταύρος Στάση ΗΣΑΠ Καλλιθέας πίσω ακριβώς από τη Σιβιτανίδειο

Καλούμε φορείς και Σωματεία να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...