ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Π.Ε. της Α΄ Αθήνας: Νέα παράσταση-συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 30 Μαρτίου στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας για την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 29 Μαρτίου, παράσταση-συγκέντρωση διαμαρτυρίας και των εφτά (7) Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. της Α΄ Αθήνας στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης με κεντρικό αίτημα την ακώλυτη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων ενάντια στην πολιτική της αξιολόγησης.

Καταγγέλλουμε την παρουσία αστυνομικής δύναμης έξω αλλά και μέσα στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης σε όλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης. Με την αποφασιστική και μαχητική στάση των συγκεντρωμένων, μόνιμων, νεοδιόριστων και αναπληρωτών όλοι οι εκπαιδευτικοί εισήλθαν στον χώρο της Διεύθυνσης και επέβαλαν κάτω από την πίεσή τους να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Α΄ Αθήνας, ο οποίος ακολούθησε τη γνωστή παρελκυστική τακτική, ζητήθηκε επίμονα  από τους εκπαιδευτικούς να συνεδριάσει άμεσα το ΠΥΣΠΕ και να προχωρήσει τώρα στη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων.

Μετά την άρνηση του Διευθυντή Εκπαίδευσης να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημά μας, η συγκέντρωση κλιμακώθηκε σε συμβολική κατάληψη μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Απέναντι στην αντιεκπαιδευτική πολιτική που θέλει τους/τις συναδέλφους νεοδιόριστους όμηρους στον οδοστρωτήρα της αξιολόγησης οι Σύλλογοί μας συνεχίζουν τον αγώνα:

1.       Η αξιολόγηση δεν θα περάσει

2.       Η ακώλυτη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων θα επιβληθεί από τους μαζικούς αγώνες του εκπαιδευτικού κινήματος

Καλούμε σε νέα παράσταση-συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 2μ.μ., στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας.

Ο αγώνας αυτός ζητάει συνέχεια!

Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε.:

Α΄ Αθηνών, Αθηνά, Αριστοτέλης, Μακρυγιάννης, Παπαμαύρος, Παρθενώνας, Ρόζα Ιμβριώτη