Θεατρική παράσταση για τα παιδιά των συναδέλφων και κοπή πίτας

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, 

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 19/02/2023 στις 12:00 π.μ., στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, για να παρακολουθήσουμε την παιδική παράσταση «Απαγορεύεται η μουσική».

Η είσοδος είναι δωρεάν. Αμέσως μετά την παράσταση, θα κόψουμε βασιλόπιτα και θα βρούμε τον τυχερό ή την τυχερή της νέας χρονιάς!

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 15/2 στα μέλη του ΔΣ ή μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου syllogosparthenonas@gmail.com

Όσο κι αν ο τίτλος προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο, πρόκειται για μια παράσταση γεμάτη μουσικήχιούμορ και κέφι που μας αποδεικνύει, με τον πιο όμορφο και ευφάνταστο τρόπο, ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!

«Σε μια όμορφη και ήσυχη πολυκατοικία, ο κύριος Ευδαίμων ένας στρυφνός, και πειθαρχημένος διαχειριστής, ζει μια απολύτως αθόρυβη καθημερινότητα. Όλα ανατρέπονται όμως όταν στο διπλανό διαμέρισμα μετακομίζει ένας νεαρός και ταλαντούχος μουσικός. Ο κύριος Ευδαίμων, ενοχλούμενος από τις μελωδίες και τους πρόσχαρους ήχους του, καταστρώνει ένα παμπόνηρο σχέδιο για να τον διώξει μακριά, την ίδια ώρα που ο νεαρός μαέστρος, προσπαθεί να κερδίσει τη φιλία του αποδεικνύοντάς του ότι η μουσική βρίσκεται παντού, ακόμα και μέσα στην καθόλα αποστειρωμένη και άηχη ζωή του!»

Μια παράσταση για τη φιλία, τη διαφορετικότητα, την ελευθερία και τον σεβασμό. Πώς μπορούν εν τέλει πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι να ταιριάξουν μεταξύ τους και τι έχουν να πάρουν ο ένας από τον άλλον, όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση για συνεργασία; Τι γίνεται, όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται και γινόμαστε εμείς ο «διαφορετικός»; Μέσα από την ιστορία αποδεικνύεται τελικά πως η μουσική λειτουργεί σαν μια «γέφυρα» που ενώνει τους ανθρώπους, καταλύοντας κάθε είδους σύνορα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...