Ενημέρωση σχετικά με τις εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΔΟΕ

Σας ενημερώνουμε ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 18:30. Την Πέμπτη 30 Μαΐου θα γίνουν οι εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων για το Εκλογικό Συνέδριο της ΔΟΕ από τις 11:30 έως τις 18:30. Και οι δύο διαδικασίες θα πραγματοποιηθούν στο 76ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Κυκλώπων 6, Σταθμός ΗΣΑΠ Πετραλώνων).

Οι εκλογές για ακόμη μια χρονιά θα πραγματοποιηθούν χωρίς άδεια, αφού τόσο η Α’ όσο και η Δ’ Διευθύνσεις Π.Ε. Αθήνας, απέρριψαν το αίτημά μας.

Στο τέλος μιας εξαιρετικά έντονης σχολικής και συνδικαλιστικής χρονιάς, όπου η μάχη όλων μας ενάντια στην κατηγοριοποίηση των Σχολείων μας και των μαθητών μας, μαίνεται, όπου ο κλάδος βγαίνει πιο δυνατός παρά τους εκβιασμούς και την επιχείρηση τρομοκράτησής του από την Κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας, η συμμετοχή όλων μας είναι εξαιρετικής σημασίας!

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στην αντιπαιδαγωγική αξιολόγηση, να διεκδικούμε άμεση έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων για τις/τους νεοδιόριστες/ους συναδέλφους, μαζικούς διορισμούς των αναπληρωτών, αυξήσεις μισθών, εξίσωση εργασιακών δικαιωμάτων, ασφαλή, σύγχρονα σχολικά κτίρια, πρόσβαση στο αγαθό της παιδείας, χωρίς αποκλεισμούς! Συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε και να διεκδικούμε ένα πραγματικά Δημόσιο, Δωρεάν Σχολείο για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας, φύλου!

Τα Σωματεία και οι μαζικές, συλλογικές διαδικασίες, είναι η δύναμη των εργαζομένων και ο τρόμος των κυβερνώντων!

Απευθύνουμε θερμή παράκληση να μην προγραμματιστούν δραστηριότητες των Σχολείων τις μέρες αυτές για να διευκολύνουμε όλοι τη συμμετοχή μας τόσο στη Γενική Συνέλευση όσο και στις εκλογές.

Καλούμε τις/τους συναδέλφους αναπληρωτ(ρι)ες, να συμμετέχουν στις διαδικασίες και να γίνουν μέλη ακόμη και τώρα καταβάλλοντας τη συνδρομή που είναι 15€, είτε σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ., είτε απευθείας τη μέρα της Γενικής Συνέλευσης και τη μέρα των εκλογών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...